Cum sa stergeti contul dvs. de utilizator PS4 sau sa inchideti definitiv contul dvs. PlayStation Network

  • Va puteti sterge contul PS4 navigand la Setari de conectare.
  • Stergerea unui cont de utilizator PS4 va duce la pierderea tuturor datelor si capturilor de ecran legate de cont.
  • De asemenea, puteti inchide un cont PSN, desi acest lucru este mai grav si va va sterge ID-ul.
  • Accesati biblioteca Insider’s Tech Reference pentru mai multe povesti .

10 lucruri in tehnologie: obtineti cele mai noi tendinte si inovatii tehnologice

Incarcare Ceva se incarca.

Adresa de e-mail

Dand clic pe „Inscrieti-va”, sunteti de acord sa primiti e-mailuri de marketing de la Insider, precum si de la alte oferte de parteneri si sa acceptati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Daca vindeti PlayStation 4, va recomandam sa va deconectati contul de utilizator PS4 de pe dispozitiv. Puteti chiar decide sa stergeti definitiv contul dvs. PlayStation Network.

Oricare ar fi motivul dvs. pentru stergerea conturilor dvs. PlayStation, sunt cativa pasi necesari pentru a atinge oricare dintre aceste obiective.

Cum se sterge contul de utilizator PS4

1. Pe PS4, accesati Setari .

2. Alegeti Setari de conectare in meniul derulant.

3. In pagina Setari conectare, selectati Gestionare utilizator .

Puteti gasi Setari de conectare in meniul derulant Setari. Kyle Wilson

4. In pagina User Management, selectati Delete User .

5. O lista de utilizatori va aparea pe urmatorul ecran – selectati utilizatorul pe care doriti sa il stergeti.

Pentru a accesa pagina Stergeti utilizatorul, selectati optiunea „Stergeti utilizatorul” din pagina Gestionare utilizator. Kyle Wilson

6. Selectati Stergere .

Dupa ce selectati stergeti pe aceasta pagina, PS4 va va cere sa confirmati decizia. Kyle Wilson

7. Selectati Da pentru a confirma stergerea contului si asteptati finalizarea PS4.

8. forum.honorboundgame.com



  • ikea
  • skyscanner
  • emag.ro
  • verificare rovinieta
  • stiri bt
  • calendar ortodox
  • deichmann
  • monitorul oficial
  • tpu
  • elmaz
  • gsmarena
  • scribd
  • rtv
  • mp3 juice
  • paypal
  • pepco catalog
  • ccc
  • online filmek
  • itm online
  • mobile




Faceti clic pe OK .

Cum sa inchideti contul dvs. PlayStation Network

Stergerea contului PlayStation Network difera de stergerea contului dvs. de utilizator, deoarece sterge ID-ul dvs. PlayStation. Stergerea acestuia este o sarcina serioasa si va avea ca rezultat urmatoarele:

  • Pierderea accesului la orice continut achizitionat folosind contul. Continutul este netransferabil si rambursarile sunt improbabile.
  • ID-ul dvs. PlayStation nu poate fi utilizat pentru a crea un cont nou.
  • Pierderea accesului la orice abonament si a ceea ce includ.
  • Pierderea accesului la portofelul PlayStation Network. Fondurile din portofel au disparut ulterior definitiv.

Daca doriti sa stergeti contul dvs. PlayStation Network, acesta este modul in care:

1. Accesati pagina de contact pentru asistenta PlayStation.

2. Faceti clic pe Cont si securitate .

3. Faceti clic pe Modificare ID online si alte intrebari despre cont .

Trebuie sa aveti selectat „Conturi si securitate” pe pagina de asistenta pentru a vedea optiunea „Schimbati ID-ul online si alte intrebari despre cont”. Kyle Wilson

4. Derulati in jos si sub Trebuie sa ne contactati? , faceti clic pe Chat acum in caseta Chat live .

5. Completati informatiile solicitate si faceti clic pe Solicitati chat .

Informatiile despre contul dvs. PlayStation Network sunt necesare inainte de a putea incepe un chat live cu un membru al echipei de asistenta. Kyle Wilson

Kyle Wilson

Kyle Wilson este un specialist IT si administrator Wikipedia care scrie despre cultura digitala si tehnologie. El este un colaborator la Insider a carui lucrare a aparut si in The Verge, VICE si multe altele. Simtiti-va liber sa il contactati pe Twitter, unde poate fi gasit de cele mai multe ori, @KWilsonMG.

Citeste mai mult Citeste mai putin