„Cine m-a blocat pe Twitter?”: Cum sa aflam daca un cont Twitter te-a blocat

  • Daca ati fost blocat pe Twitter, nu veti primi o notificare ca s-a intamplat acest lucru si nici nu exista o modalitate de a gasi o lista cu toate persoanele care s-ar putea sa va fi blocat.
  • Pentru a vedea daca cineva v-a blocat pe Twitter, trebuie sa accesati pagina de profil si sa verificati daca exista un mesaj care spune ca ati fost blocat. 
  • Accesati pagina de start a Business Insider pentru mai multe povesti.

Incarcare Ceva se incarca.

Twitter va ofera diverse instrumente pentru a controla ceea ce vedeti in feedul dvs., iar unul dintre acestea este capacitatea de a bloca persoanele cu care nu doriti sa interactionati. 

Daca cineva te-a blocat, vestea proasta este ca nu primesti o notificare. Si nu exista nicaieri unde sa puteti merge pentru a vedea o lista completa a conturilor care v-au blocat. 

Dar iata cum sa va dati seama daca sunteti blocat pe Twitter si de cine. 

Cum sa aflati cine v-a blocat pe Twitter

Deoarece nu exista nicio modalitate de a vedea pur si simplu o lista cu persoanele si conturile care va blocheaza, trebuie sa investigati anumite conturi despre care banuiti ca v-ar putea bloca.

1. Porniti Twitter intr-un browser web sau utilizand aplicatia de pe telefon. 

2. Utilizati caseta de cautare pentru a accesa profilul unui cont pe care credeti ca v-ar putea bloca.

3. stackoverflow.com



  • tinder
  • 6 din 49
  • mobile de
  • anime
  • x hamster
  • canva
  • rabla electrocasnice
  • dictionar german roman
  • ютуб
  • cancan
  • muzica
  • calculator salariu
  • converter
  • goo
  • reddit
  • bt24
  • dex online
  • roblox
  • vremea bacau
  • vremea tulcea




Daca sunteti blocat, nu veti putea vedea profilul. In schimb, veti vedea un mesaj care spune „Sunteti blocat. Nu puteti vedea sau urmari tweet-urile [blocatorului]”. 

Daca sunteti blocat, acesta este ceea ce veti vedea cand accesati pagina profilului lor. Dave Johnson / Business Insider

Ce inseamna blocarea pe Twitter inseamna pentru tine

A fi blocat este ca si cum ai fi introdus intr-o caseta de penalizare digitala – Twitter face imposibila vizualizarea continutului de la acea persoana sau comunicarea cu ea pe Twitter prin contul tau.  

Mai exact, daca ati fost blocat, nu mai puteti urmari acea persoana sau citi tweet-urile acesteia. Nici tweet-urile lor nu vor aparea in rezultatele cautarii. De asemenea, nu poti eticheta persoana care te-a blocat in fotografii. 

In plus, nu puteti schimba mesaje directe cu blocatorul sau vizualiza momentele create de contul respectiv.

Acoperire similara din How To Do Everything: Tech:

  • Cum sa anulati urmarirea unui cont Twitter pe desktop sau mobil

  • Cum sa eliminati adeptii de pe Twitter prin blocarea conturilor – sau prin blocarea si deblocarea rapida a acestora

  • Cum sa muti cuvintele cheie si expresiile pe Twitter (si sa eviti spoilerele)

  • Cum sa va dezactivati contul Twitter pe un iPhone si sa stergeti aplicatia

Dave Johnson

Scriitor independent

Dave Johnson este un jurnalist de tehnologie care scrie despre tehnologia consumatorilor si despre cum industria transforma lumea speculativa a science fiction-ului in viata reala moderna. Dave a crescut in New Jersey inainte de a intra in Fortele Aeriene pentru a opera sateliti, a preda operatiuni spatiale si a planifica lansarea spatiului. Apoi a petrecut opt ​​ani ca lider de continut in echipa Windows de la Microsoft. Ca fotograf, Dave a fotografiat lupi in mediul lor natural; este, de asemenea, instructor de scuba si co-gazda a mai multor podcast-uri. Dave este autorul a peste doua duzini de carti si a contribuit la numeroase site-uri si publicatii, inclusiv CNET, Forbes, PC World, How To Geek si Insider.

Citeste mai mult Citeste mai putin