Intoarcerea Grand Design la casa din cob, care a „despartit familia” de „cea mai buna”

In aprilie 2011, constructorul Devon, Kevin McCabe, s-a lansat intr-un proiect ambitios de a crea o casa de familie de 10.000 de metri patrati din sobolanul material natural – un amestec de nisip, lut, paie, apa si pamant.

Cand episodul original cu McCabe a fost difuzat in 2013, el era casatorit cu sotia Rose, iar telespectatorii au urmarit cum perechea a inceput proiectul, iar constructia a fost asediata de probleme – inclusiv vremea rea, care a intarziat constructia. La sfarsitul spectacolului, casa era inca departe de finalizare.

La sapte ani dupa ce McCabe a inceput sa lucreze pentru prima data la casa sa de fantezie, prezentatorul Grand Designs, Kevin McCloud, a revenit la recuperarea casei intr-un nou episod al spectacolului – doar pentru a afla ca casatoria constructorului cu Rose s-a destramat si ca noul sau partener, Karen Davies si copiii ei locuiesc acum cu el la proprietatea ecologica unica.

Constructorul, care a postat fotografii romantice ale noii sale iubiri pe retelele de socializare, recunoaste ca proiectul a fost o „munca a iubirii”. Fosta sa sotie Rose este vazuta numindu-l „perfectionist” in timpul filmarilor initiale ale spectacolului, iar McCloud este filmat discutand cu Rose daca sotul ei era „obsesiv sau eroic”.

Derulati in jos pentru video 

Constructorul Kevin McCabe s-a angajat intr-un proiect extrem de ambitios de a crea o casa de familie de 10.000 mp din cob – un material natural din pamant compactat, lut si paie – in aprilie 2011. Proprietatea a fost prezentata pentru prima data in Grand Designs in 2013, dar nu a fost terminat la sfarsitul spectacolului . www.cast-bookmarks.win .



  • youtube mp3
  • hbogo.ro/activate
  • brd
  • letonia keno
  • deichmann
  • ciorba radauteana
  • ihunt
  • forever
  • kaufland
  • vodafone contact
  • bihon
  • aspenter
  • icloud
  • attack on titan
  • elantra
  • paste carbonara
  • itm
  • cadou
  • tokyo
  • club feroviar





. determinand prezentatorul Kevin McCloud sa se intoarca anul acesta pentru a-l recupera pe McCabes 

Kevin McCabe si fosta sa sotie Rose in episodul din 2013 al spectacolului, in timp ce proiectul de vis al maestrului constructor de cobi a fost lovit de multiple probleme, inclusiv de vreme rea

Viata noua: o imagine pe retelele sociale a lui Kevin McCabe si Karen Davies, despre care se crede ca este noul partener al constructorului de cob, in ​​vacanta

Filmele din episodul din 2013 au aratat Kevin si Rose adesea in dezacord cu constructia, cu Rose frustrata de perfectionismul sotului ei (In stanga: constructorul de cob Kevin McCabe si fosta sa sotie Rose)

Kevin McCabe, unul dintre cei mai importanti exponenti din Marea Britanie a artei preistorice a constructiei de cob, a fost hotarat sa arate cum metoda ar putea fi actualizata pentru a produce o casa de lux care sa respecte standardele moderne ale cladirilor. In imagine, enorma suita principala din estul proprietatii Devon, pe care prezentatorul McCloud a comparat-o cu un „apartament penthouse”

Cob este expus peste tot in proprietate, de la scara circulara centrala pana la blatul bucatariei, in imagine, si focul de ardere a lemnului in camera de zi a familiei. Constructorul Kevin McCabe a recunoscut ca nu stie cat a costat casa de construit

Proprietatea ia forma a doi cilindri de cob, separati, conectati printr-o pasarela cu efect de sera pe partea de sticla. Sala de mese a familiei, in imagine, este situata, de asemenea, pe pasarela de langa bucataria mare. Ferestrele ofera vedere la peisajul rural

McCabe a inceput sa construiasca proprietatea cu fosta sa sotie, dar in prezent locuieste in casa cu noul sau partener si copiii ei. In imagine, unul dintre dormitoarele mari din cilindrul principal cu trei etaje este transformat in visul unei fetite

McCabe, unul dintre cei mai importanti exponenti din Marea Britanie a artei antice a constructiei de cob, a fost hotarat sa arate modul in care metoda ar putea fi actualizata pentru a produce o casa de lux care sa respecte standardele moderne ale cladirilor.

Lasand deoparte un buget de 350.000 de lire sterline, el a anticipat ca proiectul, amplasat pe dealurile din estul Devon, va fi finalizat in termen de doi ani. www.coast-bookmarks.win